Online Cursus

  Blijf op de hoogte en vind de online cursus of workshop die bij jou past            

PerfectBody.nl is de winkel op het Internet voor al uw (sport)voeding, vitaminen & mineralen en afslankproduct. Zij leveren meer dan 300 artikelen direct uit voorraad binnen 24uur GRATIS thuis. 

Een online Yogacursus voor beginners van 9 lessen. Je leert in deze online cursus stap voor stap alle basishoudingen van de Yoga aan en kun je lekker thuis oefenen. Wanneer jij wil en op je eigen tempo aan de slag met Yoga. Bij de cursus krijg je bonusvideo's over de ademhaling, losse Yogaseries en een Ebook met uitleg en plaatjes van de belangrijkste houdingen. Klik hier om gelijk te starten!

Hoog tijd voor een volstrekt nieuw voedingsplan. Eén die de goede eigenschappen van het paleo dieet combineert met het eten van de juiste koolhydraten, in de juiste combinaties, op de juiste tijdstippen. Zodat jouw suikerspiegel stabiel blijft. En…: zodat eetbuien en het jojo-effect buiten de deur blijven.

Een plan met aandacht voor de mentale aspecten van blijvend gewichtsverlies. Zodat je niet weer in de val trapt.


Om vele kilo’s vet te verliezen EN die eraf te houden, kun je het best het 3-fasen dieet volgen. Ook wel gekscherend de 3-traps raket van gewichtsverlies. Het kent deze fasen: 
Stap 1 : Jouw Vetverbranding ontvlammen.  
Stap 2 : Overschakelen op een probleemloze verbranding van koolhydraten zodat je ontsnapt aan de zwaartekracht. Je stuurt eetbuien de laan uit en voorkomt het jojo-effect.
Stap 3 : Nu je jouw streefgewicht hebt bereikt, doe je leefstijl aanpassingen om moeiteloos slank te blijven én jezelf af en toe wat uitstapjes te kunnen permitteren.


Direct toegang tot meer dan 7 video’s die jou laten zien hoe je gemakkelijk thuis kunt trainen en blijvend kan afvallen. Vind hier het Thuis Trainen Programma.

De groene smoothie is een combinatie van fruit, water en bladgroenten zoals andijvie, sla en spinazie. Door de toevoeging van vers fruit is de smoothie lekker zoet, waardoor het naast een gezond drankje, ook een erg lekker drankje is. Het enige dat je nodig hebt is een blender en de ingrediënten. Binnen enkele minuten heb je een heerlijk vitaal en energierijk drankje, waardoor je je beter voelt dan ooit. Naast meer energie en vitaliteit heeft de groene smoothie nog meer voordelen. 

Bekijk deze hier